پایگاه خبری - تحلیلی
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
دولت پس از توافق احتمالی جلوی تشنگان واردات بایستد

وی گفت: اگر واردات مدیریت نشود با تعمیق رکود اقتصادی همچنان معضلات بیکاری و تورم حل نشده باقی خواهد ماند و نباید اجازه دهیم عطش صادرات و عطش واردات ، فرآیندی غیر منطقی و غیر اقتصادی طی کند.
آل اسحاق افزود: تجربه های گذشته هم نشان می دهد زمانی که منابع مالی دولت به شدت افزایش یافته واردات هم روند جهشی پیدا کرده است اما در دوره جدید نباید اجازه دهیم این مشکل دوباره تکرار شود.
وی تصریح کرد: سرنوشت اقتصادی ما را سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی رقم می زند و نباید سرنوشت اقتصادی خود را به محیط بیرونی و در ساختاری آسیب پذیر گره بزنیم.
وزیر اسبق بازرگانی گفت: رشد 8 درصدی اقتصادی رقم بسیار بالایی است و بیشتر کشورها در بهترین شرایط رشد 2 یا 3 درصدی را هدفگذاری می کنند و ما اگر واردات را مدیریت نکنیم به این هدف نمی رسیم.
وی تصریح کرد : البته اقتصاد ایران ظرفیت بالایی دارد و شرایط بسیار مهیاست و دسترسی به رشد 8 درصدی اقتصاد موضوعی دور از ذهن نیست ، از نظر ذخایر نفت و گاز دومین در جهان هستیم و از نظر معادن و ذخایر معدنی تقریبا تمام عناصر موجود در جدول مندلیف (جدول عناصر شیمیایی) را در کشورمان داریم.
آل اسحاق اظهار داشت : ده میلیون فارغ التحصیل و پنج میلیون دانشجو با رده سنی کمتر از 30 سال در ایران داریم که مزیتی برای توسعه اقتصادی است و رشد اقتصادی 8 درصدی منوط به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: مدیریت واردات ، توسعه صادرات غیرنفتی ، توسعه درون زا در کنار دوری از خام فروشی معدنی و نفتی و گازی سرنوشت اقتصادی ما را رقم می زند.

منبع:ترابر نیوز

برچسب‌ها:
بخش‌هایی از جزئیات جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای از جمله روند رفع تحریم‌های تسلیحاتی
Image result for ‫رویترز‬‎
 
رویترز خبر داد
خبرگزاری رویترز به نقل از منابع دیپلماتیک بخش‌هایی از جزئیات جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای از جمله روند رفع تحریم‌های تسلیحاتی را منتشر کرده است.
فارس: خبرگزاری رویترز روز سه‌شنبه جزئیاتی از متن جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای، برجام را منتشر کرده است.

بنا بر این گزارش، طرفین موافقت کرده‌اند که تحریم‌های تسلیحاتی و موشکی‌ ایران در دو مرحله برداشته شود. تحریم‌های تسلیحاتی 5 و تحریم‌های موشکی بعد از 8 سال از اجرای توافق، برداشته خواهند شد. 

همچنین، آنطور که رویترز نوشته است در صورتی که اثبات شود توافق از سوی ایران نقض شده است تحریم‌های سازمان ملل می‌تواند پس از 65 روز احیا شود. هنوز در مورد ساز و کار دقیق احیای تحریم‌ها، جزئیاتی منتشر نشده است. 

رویترز صبح امروز نیز به نقل از یک منبع دیپلماتیک نوشته بود بر اساس توافق صورت‌گرفته، آژانس می‌تواند درخواست دسترسی به سایت‌های مورد ظن دسترسی را ارائه کند. با این حال ایران می‌تواند با این درخواست مخالفت کند، که در آن صورت مسئله در یک هیئت میانجی مطرح می‌شود. 

دیپلمات‌های ایرانی و غربی امروز اعلام کرده‌اند که توانسته‌اند مذاکرات هسته‌ای را جمع‌بندی کنند. قرار است متن توافق امروز رونمایی شده و پس از آن برای تائید نهایی به کنگره آمریکا و شورای عالی امنیت ملی ایران برود.

برچسب‌ها:
تقویت نورچشمان

Image result for ‫تصاویر زیبا‬‎  Image result for ‫تصاویر زیبا از طبیعت‬‎  Image result for ‫تصاویر زیبا از طبیعت‬‎

نگاه کردن به سبزه ومناظرسبزطبیعی ضمن ایجاد آرامش روحی روانی موجب تقویت نور چشم ها میشود 

برچسب‌ها:
ادامه فعالیت سایپا در البرز

Image result for ‫کولیوند نماینده کرج وگل محمدی ورزش‬‎Image result for ‫تیم فوتبال سایپا‬‎

پیرو پیگریهای مجدانه نمایندگان مردم استان البرز درمجلس شورای اسلامی و باعنایت به گذشت بیش از 10 سال از حضور باشگاه سایپا در کرج و جذب علاقه مندان بی شمارو همکاری همه جانبه مسوولان و دست اندرکاران استان البرز و اقدامات آنان برای استاندارد سازی زیر ساخت ها طبق تایید 'آی .اف. سی'، این باشگاه کماکان فعالیت های ورزشی خود را درالبرز ادامه دهد. محمدجواد کولیوند که یکی ازتاثیر گذارترین افراد درخصوص ماندگاری باشگاه سایپا در کرج میباشد اظهار داشت جوانان کرج نیاز به چندین باشگاه مشابه دارند وبرای ارتقا سطح ورزش استان ازتمام ظرفیتها باید بهره جست،که درصورت فراهم بودن شرایط قطعا سکوهای برترجهان از آن ورزشکاران استان البرز خواهد بود.

برچسب‌ها:
بر اساس گزارش منابع غیر رسمی؛ افشای برخی از جزئیات توافق هسته‌ای ایران و 1+5

 

توافق هسته ای افشای برخی از جزئیات توافق هسته‌ای ایران و 1+5

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، یک منبع حاضر در مذاکرات ایران و 1+5 ضمن تشریح مفاد مذاکرات جاری ایران و طرف های مذاکره اعلام کرد: مذاکرات چنانچه با اراده سياسي طرف مقابل همراه شود توافق حاصل خواهد شد.

 وی با اشاره به برخی نکات قابل تامل در این مذاکرات اظهار داشت: براساس توافق "برجام" (توافق موقت ژنو)، همه تحريم ها عليه ايران لغو می شود و ايران از اين پس يک كشور تحت تحريم شناخته نمی شود. بر اساس برجام صرفا يك سري محدوديت هاي موقت پيش بيني شده اند كه آن ها هم مطابق فرمايشات مقام معظم رهبري پس از مدتي معقول و محدود رفع خواهند شد.

 او یادآور شد: كليه تحريم هاي اقتصادي، بانكي ومالي مطابق تأكيدات مقام معظم رهبري در روز اجراي برجام، بطور قطعي لغو خواهند شد.

 این منبع مطلع تاکید کرد: ايران از اين پس تحت تحريم هاي تسليحاتي نخواهد بود و طبق قطعنامه ای كه قرار است بعد از حصول به توافق صادرگردد، اين تحريم ها لغو و بر اساس ضمیمه آن صرفا برخي محدوديت هاي موقت براي زماني محدود اعمال مي شود.

 این منبع مطلع ادامه داد: اين برجام در واقع مجموعه اي از چندين توافق است كه همگي آنها در چارچوب خطوط قرمز تعريف شده ايران و مقام معظم رهبري  بوده و برخي اقدامات موقت و محدود با دوره هاي زماني متفاوت در آن پيش بيني شده است.

 وی اظهار کرد: قطعنامه شوراي امنيت آخرين قطعنامه شوراي امنيت در مورد برنامه هسته ای ايران خواهد بود و پرونده هسته اي ايران را از ذيل فصل هفت منشور ملل متحد خارج خواهد كرد. مدت زمان اجراي قطعنامه محدود بوده و در پايان اين مدت ملغي خواهد شد.

 خاطر نشان می شود موارد مطرح شده برخی نکات قابل تاکید از دستاوردهای توافق احتمالی  و نه تمام برجام یا محورهای آن است.

 به گزارش عصرایران، اين براي اولين بار است كه يك كشور ذيل تحريم هاي فصل هفتم موفق شده است با مذاكرات و ديپلماسي فعال از اين وضعيت خارج می شود. / عصر ایران

برچسب‌ها:
مذاکره دوساعته و سرنوشت‌ساز ظریف و جان کری

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، منابع خبری از دیدار وزیران خارجه ایران و آمریکا به همراه معاونان خود خبر داده اند که طی روز شنبه، برای دومین بار صورت گرفته و در ساعات پایانی شب آغاز شد.

 در حالی که انتظار می رفت مذاکرات دو طرف طولانی باشد اما مذاکرات پس از دو ساعت پایان یافت و بنا بر اعلام منابع نزدیک به هیات ایرانی گفت و گوها صبح روز یکشنبه از سر گرفته می شود.

 اگرچه گفته می شود مذاکرات رو به پیشرفت و برخی موارد اختلافی میان طرفین حل شده، اما طبق آخرین گزارش ها برخی موارد فنی و همچنین تحریم تسلیحاتی جزو موارد اختلاف باقی مانده است.

 بر اساس آنچه از سوی هیئت های مذاکره کننده اعلام شده، دیگر مذاکرات بیش از دوشنبه جاری تمدید نخواهد شد و در حال حاضر وزیران امور خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان، و همچنین موگرینی و جان کری در وین به سر می برند و گفتگوهای فشرده با طرف ایرانی در حال انجام است.

 قرار بود سرگی لاوروف امروز به وین بیاید اما بعد از تماس تلفنی با جان کری سفرش را به تاخیر انداخته و هنوز زمان مشخص آن اعلام نشده است.

 

ظریف و جان کری مذاکره دوساعته و سرنوشت‌ساز ظریف و جان کری

برچسب‌ها:
توافق با‌دادن امتیازات‌بزرگ به ایران به‌دست‌آمده

تلویزیون رژیم صهیونیستی در اقدامی تکراری برای تحریک هیأت مذاکره کننده غربی ادعا کرد: به دنبال ارائه امتیازات فراوان از سوی آمریکا به ایران توافق نهایی حاصل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد: به دنبال ارائه امتیازات فراوان از سوی آمریکا به ایران توافق نهایی حاصل شد. بر این اساس در اقدامی تکراری برای تحریک هیأت مذاکره کننده غربی، «ایهود یعاری» مفسر خاورمیانه کانال ۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که با ارائه امتیازات بزرگ توسط آمریکا به ایران، کشورهای ۱+۵ و ایران درخصوص مذاکرات هسته ای به توافق رسیده اند.

«ایهود یعاری» درتلاش برای اثبات ادعای خود گفت: در طول ۲ تا ۳ هفته اخیر تقریباً در تمامی موضوعات کلیدی که مورد بحث و بررسی قرار گرفت، آمریکایی ها امتیاز داده اند. وی ادامه داد: کار تمام شده است و توافق تا اوایل هفته آینده به امضا خواهد رسید.

وی که یکی از شناخته شده ترین تحلیلگران رژیم صهیونیستی در حوزه خاورمیانه به شمار می آید، گفت: حتی کسانی که در آمریکا از توافق حمایت می کردند، اذعان می کنند که توافق بدتر از چیزی است که حتی تصورش را می کردند. اکنون توپ در زمین نمایندگان دموکرات است و آنها باید درباره حمایت از رئیس جمهور برای جلب نظر کنگره در راستای تصویب توافق و یا پیوستن به جمهوریخواهان مخالف توافق، تصمیم بگیرند.

یعاری مدعی شد: یکی از امتیازات بزرگ داده شده به ایران در مسئله بازرسی ها از مراکز هسته ای این کشور است که مدتها از موضوعات اختلافی و بحث برانگیز میان طرف های مذاکره بود. اما اکنون مذاکره کنندگان آمریکایی به درخواست همتایان ایرانی خود، به بازرسی های مدیریت شده تن داده اند و لذا بازرسی های سرزده از سایت های ایران انجام نخواهد شد. به گفته وی تنها در صورت اعلام قبلی و موافقت ایرانی ها، بازرسان می توانند از سایت های این کشور بازرسی کنند.


منبع:تابناک

برچسب‌ها:
نامه جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خطاب به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور
Image result for ‫عکس های سوژه حسن روحانی رئیس جمهوری‬‎
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان خواستار رفع موانع ازدواج جوانان شدند.

متن کامل این نامه بدین شرح است:

جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم جمهور

با سلام

احتراما به استحضار می‌رساند تعداد ازدواج در کشور طبق آمار ثبت احوال از حدود 900 هزار ازدواج در سال 89 در روند نزولی به حدود 720 هزار ازدواج در سال 93 کاهش یافته است. این مسئله در حالی اتفاق افتاده که تراکم جمعیت کشور به سن  ازدواج رسیده و در حال حاضر حدود 12 میلیون جوان در سن ازدواج در کشور داریم که 4 میلیون آن‌ها بالای 28 سال سن دارند بنابراین ضروری است که چاره‌اندیشی برای این معضل در اولویت کار دولت محترم قرار گیرد چرا که کاهش ازدواج و افزایش تجرد آثار جبران ناپذیری بر فرهنگ و اخلاق جامعه خواهد داشت.

پر واضح است از اصلی‌ترین مانع برای تشکیل خانواده پیشروی جوانانی که تمایل به ازدواج دارند، مسائل اقتصادی است.

از موانع بزرگ دیگر که در این زمینه در مسیر جوانان وجود دارد نیاز به سرمایه اولیه است، در شرایط کنونی یک جوان برای اجاره مسکن کوچک و برگزاری مراسم و تهیه لوازم ازدواج و یک دختر برای تهیه جهیزیه هر کدام به حداقل 20 میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز دارند که رقم بالایی است و از عهده جوانان خارج است با این وجود تنها سیاست کشور در این زمینه وام 3 میلیون تومانی ازدواج است طی سال‌ها‌ی اخیر با وجود تورم بالا تغییری نداشته و عملا اثر خود را در موضوع ازدواج از دست داده است.

بنابراین ضروری است به مواضات پی‌گیری مسئله اشتغال جوانان که عملا به شرایط عمومی اقتصاد مربوط است و آثار آن در میان مدت خود را نشان می‌دهد هر چه سریعتر وام قرض الحسنه  ازدواج به عنوان تنها سیاست حمایتی کشور از ازدواج جوانان به نحوی تغییر کند که حداقل نیمی از هزینه‌های ازدواج از این طریق پوشش داده شده تا شرایط ازدواج جوانان تسهیل گردد در نتیجه پیشنهاد می‌شود تا وام قرض‌الحسنه ازدواج به 10 میلیون تومان با پرداخت 4 ساله افزایش یافته و دریافت آن برای جوانان تسهیل گردد.

در حال حاضر طبق آمار بانک مرکزی، بانک‌ها حدود 100 هزار میلیارد تومان منابع در دو قالب سپرده قرض‌الحسنه جاری و سپرده قرض‌الحسنه پس انداز از مردم با نرخ صفر جذب کرده‌اند.

از این مقدار بانک‌ها تنها 3 هزار میلیارد تومان سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز را به صورت قرض‌الحسنه وام می‌دهند که سهم تسهیلات ازدواج از آن تنها 6 هزار میلیارد تومان است. در مقابل بانک‌ها از 70 هزار میلیارد تومان سپرده قرض الحسنه جاری مردم که با نرخ صفر جذب شده است هیچ مقدار را به مصارف قرض الحسنه اختصاص نداده وبه سبب انحصاری که دارند تمامی این منابع را با نرخ‌های بالا وام می‌دهند.

بنابراین می‌توان با استفاده از تنها بخشی از 70 هزار میلیارد تومان سپرده‌های جاری بانک‌ها که با نرخ صفر از مردم دریافت شده است، وام ازدواج را به حد پوشش نیمی از هزینه های ازدواج جوانان به 10 میلیون تومان افزایش داده و زمینه بهبود شرایط جوانان برای تشکیل خانواده و افزایش ازدواج را در کوتاه مدت فراهم آورد. اجرای این سیاست علاوه بر اینکه آثار تورمی در اقتصاد نخواهد داشت برکات بسیاری نیز در زمینه فرهنگی و اجتماعی که سبب افزایش ازدواج برای کشور خواهد داشت.

بی شک ازدواج و تشکیل خانواده که ضامنی برای سلامت جامعه است بیش از این مبالغ ارش دارد با این حال انتظار می‌رود تا دولت تدبیر و امید در راستای تسهیل ازدواج جوانان این قدم مهم را برداشته و بخشی از موانع پیش روی جوانان برای ازدواج را ازاین طریق مرتفع گرداند.

ایرج عبدی-غلامرضا مصباحی مقدم- غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی- حمیدرضا خصوصی ثانی-علی‌نعمت چهاردولی- شمس‌الله بهمئی- عباس فلاحی- سیدعلی طاهری- حجت‌الاسلام نبویان- محمدرضا پورابراهیمی- مسعود پزشکیان و یک امضای ناخوانا

برچسب‌ها:
مذاکره‌کنندگان هسته‌ای انگشت تقصیر را به سمت هم نشانه رفته‌اند

 

سی ان ان اعلام کرد طرفهای مذاکرات هسته ای تقصیرات را متوجه یکدیگر می دانند .

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، مذاکرات هسته ای ایران درحالی ادامه دارد که هفتم ژوئیه مهلت نهایی تعیین شده برای مذاکرات است. به نظر می رسد بار دیگر این گفتگوها تمدید خواهد شد. مقامات بلندپایه آمریکایی خواهان آن هستند واشنگتن رویکرد سازنده ای در مذاکرات داشته باشد.این درحالی است که مقامات غربی می گویند خواسته های ایران مانع رسیدن به توافق هسته ای است. بنابراین، می بینیم که دو طرف انگشت تقصیرات را به سمت هم نشانه رفته اند.

البته فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته است توافق نهایی بسیار نزدیک شده است. مذاکره کنندگان توانسته اند درباره مسئله برداشته شدن تحریمها در روزهای اخیر به پیشرفتهایی دست پیدا کنند. اما گفته می شود باید کارهای بیشتری انجام شود تا توافق جامع حاصل شود.

برچسب‌ها:
حضور ظریف و تیم هسته‌ای ایران در مراسم احیا شهر وین

 

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به همراه تیم ایرانی حاضر در مذاکرات هسته‌ای شامگاه امروز یکشنبه در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مرکز اسلامی امام علی (ع) وین شهر وین شرکت کردند.

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز همراه با ظریف در مراسم احیا شرکت کرده است. عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونین وزیر خارجه و همچنین حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور نیز در این مراسم شرکت کرده‌اند. 

برچسب‌ها:
پاسخ به یازده پرسش درباره مسئله‌ی هسته‌ای با استفاده از بیانات رهبر انقلاب در چندماه اخیر
Image result for ‫مقام معظم رهبری‬‎
 
 
۱. چرا رهبر انقلاب با انجام «مذاکرات هسته‌ای» موافقت کرده‌اند؟ 
موافقت با این مذاکرات برای شکستن فضای خصمانه جبهه استکبار بر ضد ایران بود و این مذاکرات باید ادامه یابد اما همه بدانند که با وجود ادامه مذاکرات، فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه تحقیق و توسعه هسته ای به هیچ وجه متوقف نخواهد شد و هیچیک از دستاوردهای هسته ای نیز تعطیل بردار نیست، ضمن آنکه روابط آژانس بین المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید روابط متعارف و غیرفوق العاده باشد...هدف آنها این است که با این بهانه، فضای بین المللی را بر ضد ایران حفظ کنند و بر همین اساس بود که با طراحی جدید دولت برای مذاکره درخصوص موضوع هسته ای موافقت شد تا این جوّ جهانی شکسته و ابتکار عمل از طرف مقابل گرفته شود و حقیقت نیز برای افکار عمومی دنیا مشخص شود. ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
مذاکره در موضوعات خاص اشکالی ندارد؛ منتها گفتم من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذن‌الله ضرری نمیکنیم. یک تجربه‌ای در اختیار ملّت ایران است که...این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد. ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
میگویند ما تحریم کردیم، ایران مجبور شد بیاید پای میز مذاکره، نه، [این‌طور نیست]. ما قبلاً هم اعلان کردیم، قبل از این حرفها هم ما گفتیم [که] نظام جمهوری اسلامی درباره‌ی موضوعات خاصّی که مصلحت بداند، با این شیطان برای رفع شرّ او و برای حلّ مشکل، مذاکره میکند؛ معنای این آن نیست که این ملّت مستأصل شده است، ابداً. ۱۳۹۲/۱۰/۱۹

۲. رهبر انقلاب موافق «توافق هسته‌ای» هستند یا مخالف آن؟
با وجود اینکه من خوش‌بین نبودم به مذاکره‌ی با آمریکا، با این مذاکرات موردی، مخالفت نکردم، موافقت کردم؛ از مذاکره‌کنندگان هم با همه‌ی وجود حمایت کردم، الان هم حمایت میکنم. از رسیدن به یک توافقی که منافع ملّت ایران را تأمین کند و عزّت ملّت ایران را حفظ کند، صددرصد من حمایت میکنم و استقبال میکنم؛ این را همه بدانند. اگر کسی بگوید که ما مثلاً با توافق یا با رسیدن به یک نقطه مخالفیم، نه، خلاف حق و خلاف واقع گفته است. اگر یک توافقی انجام بگیرد که این توافق توافقی باشد که منافع ملّت را، منافع کشور را تأمین بکند، بنده کاملاً با آن موافقت خواهم کرد.
البتّه این را هم ما گفتیم که توافق نکردن بهتر از توافق بد است ــ که این حرف را آمریکایی‌ها هم میزنند ــ این فرمول، فرمول درستی است؛ توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود [بهتر است]، توافق نکردن شرف دارد بر یک چنین توافق کردنی. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

۳. نظر رهبر انقلاب درباره تیم مذاکره کننده‌ی هسته‌ای ایران چیست؟ 
همان‌طور که عرض کردم بنده به مجریان امر اعتماد دارم؛ این را شما بدانید؛ این آقایانی که مشغول کار هستند، اینها افرادی هستند مورد اعتماد ما، من در مورد آنها هیچ تردیدی [ندارم]؛ در آنچه تا حالا بودند، ان‌شاءالله بعد از این هم تردیدی به‌وجود نخواهد آمد؛ هیچ تردیدی نسبت به آنها ندارم. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
هیچ‌کس نباید این مجموعه‌ی مذاکره‌کنندگان ما را با مجموعه‌ی شامل آمریکا - همان شش دولت، به‌اصطلاح پنج بعلاوه‌ی یک - سازش‌کار بداند؛ این غلط است؛ اینها مأموران دولت جمهوری اسلامی ایران هستند، اینها بچّه‌های خودمان هستند، بچّه‌های انقلابند؛ یک مأموریّتی را دارند انجام میدهند. کار سختی هم هست [که] بر عهده‌ی اینها است؛ دارند با تلاش فراوان آن کاری را که بر عهده‌ی آنها است انجام میدهند. بنابراین نباید مأموری را که مشغول یک کاری است و مسئول یک فرایندی است مورد تضعیف یا توهین یا بعضی از تعبیراتی که گاهی شنیده میشود - که اینها سازش‌کارند، و مانند اینها - قرار داد؛ نه، این حرفها نیست. ۱۳۹۲/۰۸/۱۲

۴. علت نگرانی رهبر انقلاب نسبت به مذاکره با آمریکا چیست و چرا به آن خوشبین نیستند؟ 
[درباره مذاکره با آمریکا] جدّاً دغدغه دارم؛ این دغدغه ناشی از آن است که طرف مقابل بشدّت اهل فریب و دروغ و نقض‌عهد و حرکت در خلاف جهت صحیح است؛ طرف مقابل این‌جوری است. یک نمونه‌اش در همین قضیّه اتّفاق افتاد؛ بعد از آنکه که مذاکره‌کنندگان ما مذاکره‌شان تمام شد، بعد از چند ساعت بیانیّه‌ی کاخ سفید منتشر شد در تبیین مذاکرات. این بیانیّه‌ای که آنها منتشر کردند ــ که اسمش را میگذارند «فکت‌شیت» ــ در اغلب موارد خلاف واقع است؛ یعنی روایتی که اینها دارند از مذاکرات و از تفاهمهایی که انجام گرفته است میکنند، یک روایت مخدوش و غلط و خلاف واقع است.
...من البتّه هیچ‌وقت نسبت به مذاکره‌ی با آمریکا خوش‌بین نبودم. نه از باب یک توهّم بلکه از باب تجربه؛ تجربه کردیم. حالا اگر یک روزی ــ ما که در آن روز قاعدتاً نخواهیم بود ــ شماها ان‌شاءالله در جریان حوادث و جزئیّات و یادداشت‌ها و نوشته‌های این روزها قرار بگیرید، خواهید دید که این تجربه‌ی ما از کجا حاصل شده؛ تجربه کردیم۱۳۹۴/۰۱/۲۰
... من به این گفتگوها خوشبین نیستم. چرا؟ چون تجربه‌های گذشته‌ی ما نشان میدهد که گفتگو در منطق حضرات آمریکائی به این معنی نیست که بنشینیم تا به یک راه حل منطقی دست پیدا کنیم ــ منظورشان از گفتگو این نیست ــ منظورشان از گفتگو این است که بنشینیم حرف بزنیم تا شما نظر ما را قبول کنید! هدف، از اول اعلام شده است؛ باید نظر طرف مقابل قبول شود. لذا ما همیشه اعلام کردیم و گفتیم که این، گفتگو نیست؛ این، تحمیل است و ایران زیر بار تحمیل نمیرود. من به این اظهارات خوشبین نیستم، اما مخالفت هم ندارم. ۱۳۹۲/۰۱/۰۱

۵. آیا ایران با آمریکا بر سر موضوعات غیرهسته‌ای هم مذاکره می‌کند؟ 
این مذاکراتی که دارد انجام میگیرد ــ که بخشی از آن هم مذاکره‌ی با طرفهای آمریکایی است ــ فقط در موضوع هسته‌ای است؛ فقط. ما در هیچ موضوع دیگری فعلاً با آمریکا مذاکره نداریم؛ هیچ؛ این را همه بدانند؛ نه در مسائل منطقه، نه در مسائل گوناگون داخلی، نه در مسائل بین‌المللی؛ امروز فقط موضوع مورد بحث و مورد مذاکره، مسائل هسته‌ای است.
حالا، این تجربه‌ای خواهد شد؛ اگر طرف مقابل از کج‌تابی‌های معمولی خودش دست برداشت، این یک تجربه‌ای برای ما میشود که خیلی خب، پس میشود در یک موضوع دیگر هم با اینها مذاکره کرد؛ امّا اگر دیدیم نه، این کج‌تابی‌هایی که همیشه از اینها دیده‌ایم باز هم وجود دارد و کج‌راهه دارند میروند، خب طبعاً تجربه‌ی گذشته‌ی ما تقویت خواهد شد. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

۶. سرانجام تحریم‌ها در توافق هسته‌ای چگونه باید باشد؟ 
در این جزئیّات مذاکرات ــ که خیلی هم این چند ماه آینده مهم است ــ اتّفاقی که باید بیفتد این است که تحریمها به طور کامل و یکجا بایستی لغو بشود. اینکه یکی از آنها میگوید تحریمها شش ماه دیگر لغو میشود، یکی میگوید نه ممکن است یک سال هم طول بکشد، یکی دیگر میگوید ممکن است از یک سال هم بیشتر بشود، اینها بازیهای متعارف معمول اینها است؛ اینها هیچ قابل اعتناء و قابل قبول نیست؛ تحریمها بایستی ــ اگر چنانچه حالا خدای متعال مقدّر فرموده بود و توانستند به یک توافقی برسند ــ در همان روز توافق به‌طور کامل لغو بشود؛ این باید اتّفاق بیفتد. اگر قرار باشد که لغو تحریمها باز متوقّف بشود بر یک فرایند دیگری، پس چرا ما اصلاً مذاکره کردیم؟ اصلاً مذاکره و نشستن پشت میز مذاکره و بحث کردن و بگومگو کردن برای چه بود؟ برای همین بود که تحریمها برداشته بشود؛ این را باز بخواهند متوقّف کنند به یک چیز دیگری، اصلاً قابل قبول نیست.۱۳۹۴/۰۱/۲۰

۷. ضرورت حفظ و صنعتی‌کردن فناوری هسته‌ای چیست؟ 
من یک خواسته‌هایی از مسئولین داشته‌ام که این را به آنها عرض کردم، گفتم و روی آنها اصرار دارم. یکی این مسئله است که بدانند دستاورد کنونی هسته‌ای ما چیز باارزشی است؛ این را بدانند؛ به چشم کم‌ارزش و چیز سبک به آن نگاه نکنند؛ چیز با ارزشی است. صنعت هسته‌ای برای یک کشور، یک ضرورت است.
اینکه بعضی ازروشنفکرنماها قلم بردارند و قلم بزنند که «آقا ما صنعت هسته‌ای را میخواهیم چه‌کار کنیم» این فریب است؛ این شبیه همان حرفی است که زمان قاجارها وقتی نفت کشف شده بود و انگلیسها آمده بودند میخواستند نفت را ببرند، اینجا دولتمرد قاجاری میگفت ما این مادّه‌ی بدبوی عَفِن را میخواهیم چه‌کار کنیم، بگذارید بردارند ببرند! این شبیه آن است. صنعت هسته‌ای برای یک کشور یک ضرورت است؛ هم برای انرژی، هم برای داروهای هسته‌ای که بسیار مهم است، هم برای تبدیل آب دریا به آب شیرین، و هم برای بسیاری از نیازهای دیگر در زمینه‌ی کشاورزی و غیر کشاورزی. صنعت هسته‌ای در دنیا، یک صنعت پیشرفته است، یک صنعت مهم است؛ این را هم بچّه‌های ما خودشان به دست آوردند؛ این انفجار ظرفیّتهای درونی و استعدادهای درونی بچّه‌های ما بود...
دستاورد هسته‌ای، بسیار مهم است و دنبال کردن این صنعت و صنعتی کردن کشور، بسیار چیز لازمی است؛ بایستی این مورد توجّه باشد. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

۸. حدود و شیوه نظارتها بر فعالیتهای هسته‌ای ایران باید چگونه باشد؟ 
به‌هیچ‌وجه اجازه داده نشود که به بهانه‌ی نظارت، اینها به حریم امنیّتی و دفاعی کشور نفوذ کنند؛ مطلقاً. مسئولین نظامی کشور به‌هیچ‌وجه مأذون نیستند که به بهانه‌ی نظارت و به بهانه‌ی بازرسی و مانند این حرفها، بیگانگان را به حریم و حصار امنیّتی و دفاعی کشور راه بدهند، یا توسعه‌ی دفاعی کشور را متوقّف کنند؛ توسعه‌ی دفاعی کشور، توانایی دفاعی کشور، مشت محکم ملّت در عرصه‌ی نظامی، این بایستی همچنان محکم بماند و محکم‌تر بشود؛ یا حمایت ما از برادران مقاوممان در نقاط مختلف؛ اینها مطلقاً نبایستی در مذاکرات مورد خدشه قرار بگیرد.
تذکّر بعدی این است که هیچ شیوه‌ی نظارتی غیر متعارف که جمهوری اسلامی را به یک کشور اختصاصی از لحاظ نظارت تبدیل میکند، به‌هیچ‌وجه مورد قبول نیست. همین نظارتهای متعارفی که در همه‌ی دنیا معمول است، اینجا هم همان نظارتها [باشد]، و نه بیشتر. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

۹. موضع رهبر انقلاب درباره مذاکرات لوزان چیست؟ 
بعضی‌ها سؤال کردند و میکنند که چرا فلانی درباره‌ی مسئله‌ی هسته‌ای موضع نگرفته‌است؟ جواب این است که جایی برای موضع‌گیری وجود نداشته‌است. مسئولین ما، مسئولین هسته‌ای، مباشرین کار به ما دارند میگویند هنوز کاری انجام نگرفته، هیچ چیز الزام‌آوری بین دو طرف نگذشته است؛ چه موضع‌گیری‌ای؟ اگر از من بپرسند شما موافقید یا مخالف، میگویم نه موافقم، نه مخالف؛ چون هنوز اتّفاقی نیفتاده است؛ هنوز کاری نشده. همه‌ی مشکل بر سر آن جزئیّاتی است که بنا است بنشینند و یکایکِ آنها را بحث کنند؛ این را خود مسئولین هم گفته‌اند؛ هم به ما گفته‌اند، هم در مصاحبه‌هایشان به مردم این را گفته‌اند؛ همه‌ی مشکل بعد از این است. ممکن است طرف مقابل که یک طرفِ لجوج، بدعهد، بدمعامله، اهل دبّه در آوردن، اهل چک‌وچانه کردن، اهل از پشت خنجر زدن و اهل این‌جور کارها و سیاه‌کاری‌ها است، سرِ جزئیّات بخواهد کشور ما را، ملّت ما را، مذاکره‌کنندگان مارا در یک دایره‌ای محصور کند؛ ما هنوز هیچ چیز در اختیار نداریم، هیچ الزامی به‌وجود نیامده است. اینکه حالا تبریک میگویند، به بنده تبریک میگویند، به دیگران تبریک میگویند، بی‌معنی است، چه تبریکی؟ آنچه تا کنون انجام گرفته است نه اصل توافق و مذاکره‌ی منتهی به توافق را تضمین میکند، نه محتوای توافق را تضمین میکند؛ هیچ کدام را؛ حتّی تضمین نمیکند که این مذاکرات تا به آخر برسد و به یک توافق منتهی بشود؛ اینکه تا الان انجام گرفته، این‌جوری است؛ همه چیز مربوط به بعد از این است. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

۱۰. آیا جزئیّات مذاکرات هسته‌ای تحت نظر رهبری است؟ 
بنده در جزئیّات مذاکره دخالتی نکردم، بازهم نمیکنم؛ من مسائل کلان، خطوط اصلی، چهارچوب‌های مهم و خطّ قرمزها را به مسئولین کشور همواره گفته‌ام؛ عمدتاً به رئیس جمهور محترم که ما با ایشان جلسات مرتّب داریم، و موارد معدودی هم به وزیر محترم خارجه؛ خطوط اصلی و کلّی. جزئیّات کار، خصوصیّات کوچک که تأثیری در تأمین آن خطوط کلان ندارد، مورد توجّه نیست؛ اینها در اختیار آنها است، میتوانند بروند کار کنند. اینکه حالا گفته بشود که جزئیّات این مذاکرات تحت نظر رهبری است، این حرف دقیقی نیست. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

۱۱. دولت با منتقدین هسته‌ای چگونه باید رفتار کند؟ 
من به خود مسئولین هم این را گفته‌ام همین چند روز؛ مسئولین باید بیایند مردم را و بخصوص نخبگان را از جزئیّات و واقعیّات مطّلع کنند؛ ما چیز محرمانه نداریم، چیز مخفی نداریم. این مصداق همدلی با مردم است... الان فرصت خوبی است برای همدلی؛ یک عدّه‌ای مخالفند، یک عدّه‌ای اعتراض دارند؛ خیلی خب، مسئولین ما که مردمان صادقی هستند، مردمان علاقه‌مند به منافع ملّی‌اند، بسیار خب، یک جمعی از مخالفین را ــ از آن افرادی را که شاخصند ــ دعوت کنند، حرفهای آنها را بشنوند؛ ای بسا در حرفهای آنها یک نکته‌ای باشد که این نکته را اگر رعایت کنند، کارشان بهتر پیش برود؛ اگر چنانچه نکته‌ای هم نبود، آنها را قانع کنند؛ این میشود همدلی؛ این میشود یکسان‌سازی دلها و احساسها، و به تبع آن عملها. به نظر من بنشینند، بشنوند، بحث کنند. حالا ممکن است بگویند آقا ما سه ماه بیشتر زمان نداریم؛ خب، حالا سه ماه بشود چهار ماه، آسمان که به زمین نمی‌آید؛ چه اشکالی دارد؟ کمااینکه آنها در یک برهه‌ی دیگری هفت ماه زمان را عقب انداختند. خیلی خب، دوستان ما هم اگر چنانچه در این همدلی‌ها و هم‌زبانی‌ها و تبادل‌نظرها یک وقتی گرفته شد، چه اشکال دارد، وقتی گرفته بشود، یک خرده زمان آن تصمیمات نهایی عقب بیفتد؛ طوری نخواهد شد. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
 
منبع : farsi.khamenei.ir
 
برچسب‌ها:
تحلیل روزنامه های آمریکا از سخنان کری

 

Image result for ‫جان کری‬‎

 

روزنامه واشنگتن پست در اینترنت سخنان دیروز جان کری وزیر خارجه آمریکا را تضعیف کننده خوش بینی فزاینده در مورد قریب الوقوع بودن توافق هسته ای با ایران توصیف کرد و نوشت: سخنان وی حداقل بطور غیرمستقیم خطاب به ایران و نیز منتقدان آمریکا بود که دولت اوباما را به کوتاه آمدن در برابر ایران در مورد مسائل مهم متهم کرده اند.

به گزارش افکارنیوز، روزنامه نیویورک تایمز سخنان کری را هشداری به ایران توصیف کرد که به ادعای آن،‌ مذاکره کنندگان ایرانی در دوره های قبلی مذاکرات اغلب مسائل اصلی را تا روز آخر حل نشده باقی گذاشته اند ، اقدامی که یا تاکتیکی برای کسب امتیازات اضافی است یا ناشی از ناتوانی آنها در بدست آوردن انعطاف پذیری لازم از طرف آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم ایران بوده است.

کری ظاهرا به ایرانیان در مورد مخاطره جویی دقیقه آخر هشدار داد.
برچسب‌ها:
اقدام نظامی عربستان خطایی استراتژیک است

 

حسین امیرعبداللهیان، معاون عربی آفریقای وزارت خارجه کشورمان با اسماعیل ولد الشیخ احمد، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن بر حمایت جمهوری اسلامی  از تلاش های وی در برقراری آتش بس، رفع محاصره انسانی و برگزاری گفتگوهای موثر یمنی ها تاکید کرد.

وی افزود: ایران از ابتدای حملات نظامی خارجی به یمن به صراحت اعلام کرد اقدام نظامی عربستان خطایی استراتژیک است که تنها نتیجه آن کشتار مردم یمن و گسترش تروریسم و ناامنی در منطقه حساس خلیج فارس خواهد بود.

امیرعبداللهیان اظهار کرد: جمهوری اسلامی معتقد است گروه ها و احزاب یمنی می توانند زیر نظر سازمان ملل به توافق  پایدار دست یابند.

اسماعيل ولدالشیخ احمد نیز در این تماس تلفنی با برشمردن تلاش هایش برای برقراری هرچه سریعتر آتش بس انساني در یمن در رایزنی های اخیر با مقامات کشورهای منطقه و مذاکرات در حال انجام با نمایندگان گروههای یمنی در صنعا گفت: حمایت های منطقه و جمهوری اسلامی ایران باعث تقویت این تلاش ها برای توقف هرچه سریعتر جنگ و کاهش آلام و رنج های مردم یمن است.

وی افزود: وضعیت انسانی در یمن به مرحله حادي رسیده و چاره ای جز توقف جنگ و برقراری آتش بس و حل مشکلات از طریق گفتگو و مذاکره نیست.

شیخ احمد در پایان خواستار همكاری همه طرف‌ها براي خروج از بحران جاری يمن شد.

برچسب‌ها:
ادامه مذاکرات هسته اي تا اظهارنظر کنگره
 
 
به گزارش نامه نیوز، الجزیره افزود: به نظر می رسد هدف از نشستهای مکرر مسئولان ایرانی با مسئولان آمریکایی رسیدن به نتیجه خاصی است.

عراقچی درباره برخی مفاد توافق هسته ای گفت، توافق نهایی بیست صفحه و پنج پیوست دارد که مجموع آن هشتاد صفحه می شود. ایران تلاش دارد این توافق را به عنوان توافق فراگیر مطرح کند.

اما گروه پنج به اضافه یک بر این باور است که باید درباره این توافق پس از مطرح شدن در کنگره آمریکا می توان درباره آن اظهار نظر کرد و در حال حاضر نمی توان این توافقنامه را امضا کرد.

این احتمال وجود دارد گفتگوها میان مذاکره کنندگان تا اظهارنظر کنگره آمریکا همچنان ادامه یابد.

بنا بر ادعای الجزیره، این احتمال هم وجود دارد که همه منتظر امضای کنگره آمریکا باشند و از طرف دیگر مسئله بازرسی های آژانس بین المللی انرژی اتمی از مراکز نظامی ایران و نظر آژانس در این باره نیز مهم است.
برچسب‌ها:
قیمت بازار سکه و طلای تهران امروز دهم تیر 94

 

قیمت سکه و ارز روز سه‌شنبه 9 تیر 94+جدول

 

در آخرین معاملات بازار سکه و طلای تهران؛ هر قطعه سکه تمام، ۹ میلیون و ۴۰ هزار ریال، هر قطعه سکه یک گرمی یک میلیون و۶۹۰هزار ریال و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۲۵ هزار و ۹۴۰ریال قیمت گذاری شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،قیمت جهانی طلا در معاملات امروز اندکی افزایش یافت و هر اونس طلا در برابر1175 دلار معامله شد.

گرم طلا

سکه

ارز

برچسب‌ها:
مذاکرات تا 16 تیرماه تمدید شد

 

خبرگزاری فارس: عکس/نمایی متفاوت از اتاق مذاکرات هسته‌ای

 

به گزارش بولتن نیوز، بر اساس گزارش رسانه‌های غربی ایران و 1+5 اعلام کردند که به مذاکرات تا 16 تیر (7 جولای) تمدید شده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از وزارت خارجه آمریکا گزارش داد که ایران و 1+5 مذاکرات را به مدت هفت روز تمدید کردند.

ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: ایران و 1+5 تصمیم گرفتند که با تمدید اجرای برنامه جامع اقدام مشترک تا 7 جولای (16 تیرماه) به مذاکرات فرصت بیش‌تری برای دست‌یابی به توافق جامع و راه‌حل بلندمدت دهند.

با پایان یافتن روز سه‌شنبه، 30 جولای، مذاکرات هسته‌ای به وقت اضافه کشیده خواهد شد و مذاکره‌کنندگان تصمیم گرفتند برای حدود یک هفته دیگر مذاکرات را تمدید کنند و در وین بمانند.

هنوز مقامات ایرانی این خبر را تایید نکرده‌اند و مشخص نیست وزیران خارجه در این مدت در وین می‌مانند یا خیر.

 

 
برچسب‌ها:
تصاویر/ افطار در خیابان‌های تهران

برچسب‌ها:
اثرات توافق هسته‌ای احتمالی بر اقتصاد ایران

به گزارش پایگاه 598، تسنیم به نقل از بلومبرگ گزارش داد، موسسه تحقیقاتی روبینی گلوبال اکونومیکس طی گزارشی اعلام کرد ایران ممکن است پس از توافق احتمالی هسته ای و لغو تحریم های بین المللی شاهد ترمیم اقتصادی سریع نباشد. در حالی که مذاکره کنندگان در وین روزهای پایانی مذاکرات را سپری می کنند، بررسی های انجام شده نشان می دهد که با توجه به رشد محدود ناشی از کاهش قیمت نفت، احتیاط سرمایه گذاران بین المللی و ابهام در مورد سیاست های دولت ایران، پیامدهای مثبت انعقاد توافق قبل از نیمه دوم سال ۲۰۱۶ مشاهده نخواهد شد.

ایران ممکن است از افزایش صادرات، نسبتا سریع تر منتفع شود، اما چنین کالاهایی به دلیل پیش بینی ضعیف باقی ماندن ریال ایران، برای این کشور هزینه زیادی خواهد داشت. این گزارش همچنین با اشاره به قوی تر و انعطاف پذیرتر شدن اقتصاد ایران پس از توافق هسته ای، در مورد موثر بودن مکانیزم بازگشت تحریم ها در صورت نقض عهد احتمالی ایران، تردیدهایی را مطرح می کند.

بر اساس برآورد این گزارش، ایران پس از دو سال کاهش رشد اقتصادی، در میان کاهش قیمت نفت و تحریم های بین المللی، در سال مالی منتهی به ماه مارس، شاهد رشد تولید ناخالص داخلی ۳.۲ درصدی بوده است. این گزارش حاکی است، پس از توافق موقت منعقده در اواخر سال ۲۰۱۳، اقتصاد ایران در سال ۲۰۱۴ به دلیل کاهش فشار تحریم ها شاهد ترمیم بود. از آن مقطع به این طرف، رشد اقتصادی به دلیل کاهش امیدها به بهبود سریع وضعیت اقتصادی کندتر شده است.

این گزارش پیش بینی کرده که در صورت انعقاد توافق نهایی، اگر وضعیت فعلی تداوم یابد، رشد واقعی تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۱۶-۲۰۱۵ به ۲.۶ درصد برسد که یک درصد بیشتر است.

این گزارش اشاره نمی کند که دقیقا چه سیاست هایی باید اتخاذ شود، اما اظهار می دارد که ایران از محل حساب های بلوکه شده خود ۵۰ میلیارد دلار به دست خواهد آورد و صادرات نفت این کشور در ۱۲ ماه آینده از ۱.۳ میلیون بشکه به روزانه ۲ میلیون بشکه افزایش خواهد یافت. با فرض قیمت ۶۰ دلاری برای هر بشکه نفت، درآمد ایران ۱۵.۴ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

این برآورد رشد اقتصادی، اندکی پایین تر از برآورد ۳ درصدی انجام شده در ماه آوریل توسط مسعود احمد، مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول است.

بر اساس این گزارش «هرچند توافق نهایی احساس داخلی را در اواسط تا اواخر سال ۲۰۱۵ بهبود خواهد بخشید، اما ابهام در مورد اجرای توافق، کاهش قیمت نفت و سیاست های انقباضی داخلی همگی حکایت از آن دارد که رشد اقتصادی در نیمه دوم امسال به کندی افزایش خواهد یافت.»

در ادامه این گزارش آمده است، با توجه به اینکه درآمدهای نفتی افزایش می یابد و دولت قادر می شود مصرف خود را افزایش دهد، رشد اقتصادی برای سال مالی آینده ۴.۱ درصد پیش بینی می شود، هرچند که سرمایه گذاران خارجی «همچنان در مرحله بررسی وضعیت باقی خواهند ماند.»

«در سال های آینده، سرمایه گذاری عامل مهمتری برای رشد خواهد بود،» اما میزان سرمایه گذاری خارجی حتی تا سال ۲۰۱۸ ممکن است پایین تر از حد سال ۲۰۱۱، یعنی زمان قبل از تحریم ها باقی بماند.

برچسب‌ها:
دیدار خانواده‌های شهدای هفتم تیر و جمعی از خانواده‌های شهدای استان تهران با رهبر انقلاب

 

 

 

 

 

 

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی عصر امروز (شنبه) در دیدار خانواده‌های شهدای حادثه‌ی هفتم تیر و همچنین جمعی از خانواده‌های دارای چند شهید در استان

 تهران، کشور و ملت ایران را مدیون شهدا و خانواده‌های شهدا دانستند و با اشاره به پیام امیدبخش، افشاگر و سرشار از ابتهاج معنوی و عزم 
راسخ شهدا در هر دوره‌ای، تأکید کردند: امروز کشور نیازمند 
عزم راسخو شناخت دشمن و آمادگی برای مواجهه با دشمن در عرصه‌ی جنگ نرم اعم از عرصه‌های فرهنگ، سیاست و زندگی اجتماعی است و کسانی که تلاش دارند چهره‌ی هیولایی دشمن خبیث را با بزک‌کردن رسانه‌ای بپوشانند، مخالف مصالح ملت هستند.

رهبر انقلاب اسلامی یکی از برکات انقلاب را بازتولید معارف اساسی اسلامی و تحقق عینی آن در جامعه دانستند و افزودند: یکی از این معارف اساسی، منظومه‌ی معارف مربوط به شهادت است که در جامعه‌ی ما محقق شد به‌گونه‌ای که شهدا با انگیزه و نشاط وارد میدان شدند و تلاش صادقانه‌ی آنان، با پاداش بزرگ الهیِ شهادت همراه شد و بدون هیچ اندوه و بیمی به ملاقات پروردگار خود رفتند و آثار معنوی این شهادت‌ها در جامعه منعکس شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، ایجاد احساس عزت در خانواده‌های شهدا و به‌وجود آمدن ابتهاج و نشاط معنوی و عزم راسخ در میان مردم را از جمله برکات شهدا در جامعه برشمردند و با اشاره به حادثه‌ی هفتم تیر سال ۱۳۶۰ گفتند: حادثه‌ی بزرگی همچون هفتم تیر که آیت‌الله بهشتی و جمعی از وزرا و نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی و انقلابی به شهادت رسیدند، به‌طور طبیعی باید منجر به شکست انقلاب اسلامی می‌شد اما به برکت خون این شهدا، درست عکس آنچه که تصور می‌رفت اتفاق افتاد و بعد از این حادثه، ملت متحد شد و انقلاب در مسیر واقعی و صحیح خود قرار گرفت.
ایشان با تأکید بر اینکه یکی دیگر از برکات خون شهدای هفتم تیر، افشا شدن چهره‌ی عاملان این جنایت بود، خاطرنشان کردند: بعد از حادثه‌ی هفتم تیر چهره‌ی واقعی مباشران مستقیم این جنایت بزرگ که سال‌های متمادی خود را به‌گونه‌ای دیگر معرفی می‌کردند، برای مردم و جوانان افشا شد و همین تروریست‌ها بعد از مدتی به صدام پناه بردند و با او، برای مقابله با ملت ایران و همچنین مردم عراق، متحد شدند.
رهبر انقلاب اسلامی، افشا شدن چهره‌ی دست‌های پشت‌پرده‌ی داخلی و خارجی حادثه‌ی هفتم تیر و همچنین عده‌ای که سکوت همراه با رضا را اختیار کرده بودند، از جمله برکات خون شهدای این حادثه دانستند و افزودند: بعد از ماجرای هفتم تیر، امام بزرگوار رحمه‌الله با بهره‌گیری مناسب از این حادثه، انقلاب اسلامی را که در حال منحرف‌شدن از م

سیر اصلی خود بود، نجات و جریان اصیل انقلاب را در مقابل دیدگان ملت قرار داد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ابتهاج معنوی جامعه بعد از حادثه‌ی هفتم تیر، افزودند: این حادثه قدرت و رسوخ انقلاب در اعماق جامعه را برای دشمنان آشکار کرد و آنها متوجه شدند که برخوردهای خشن با انقلاب اسلامی، نتیجه‌بخش نیست.
ایشان، افشا شدن چهره‌ی واقعی قدرت‌های استکباری مدعی حقوق بشر را از جمله برکات خون شهدای هفتم تیر برشمردند و خاطرنشان کردند: همان کسانی که مرتکب جنایت هفتم تیر شدند اکنون آزادانه در اروپا و آمریکا فعالیت و با مسئولان این کشورها دیدار می‌کنند و حتی برای آنها جلسات سخنرانی با موضوع حقوق بشر گذاشته می‌شود!.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه چنین برخوردهایی، نشان از اوج نفاق و دورویی و خباثت مدعیان حقوق بشر دارد گفتند: کشور ما دارای هفده‌هزار شهید ترور است که اغلب آنان، مردم عادی اعم از کاسب، کشاورز، کارمند، استاد دانشگاه و حتی زنان و کودکان هستند اما عاملان همه‌ی این ترورها، آزادانه در کشورهای مدعی حقوق بشر حضور دارند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، یکی دیگر از برکات خون شهدا را تزریق روحیه‌ی ایستادگی و استحکام در جامعه و تقویت روحیه‌ی مردم دانستند و با اشاره به تشییع اخیر ۲۷۰شهید در تهران و شور و هیجان ناشی از این تشییع افزودند: این حادثه‌ی عظیم، و تحرک، آمادگی و شوق و عشق و آرمان‌گرایی برخاسته از آن، نقطه‌ی مقابل دلسردی، نومیدی و رکود بود.

ایشان در ادامه با اظهار تأسف از ضعف و کم‌کاری در معرفی شهدا و از جمله معرفی‌نشدن ظرفیت بزرگ شهدای هفتم تیر به‌عنوان مظهر عظمت و استقامت ملت ایران، خاطرنشان کردند: جوانان در جناح فرهنگیِ مؤمن، انقلابی، مردمی و خودجوش باید با زبان تصویر و با استفاده از ابزارهای جدید، چهره‌نگاری هنرمندانه‌ای از این شخصیت‌های بسیار برجسته انجام دهند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به حق بزرگ و وصف‌ناشدنی شهیدان و خانواده‌های آنان در حق ملت ایران افزودند: خانواده‌های شهدا روحیه و عزم بالای خود را به جامعه منتقل می‌کنند و این روحیه و عزم راسخ، همان چیزی است که کشور ما امروز به آن احتیاج دارد.
رهبر انقلاب شناخت دشمن را یکی دیگر از نیازهای اساسی امروز برشمردند و با هشدار درباره‌ی برخی تلاش‌ها در بزک‌کردن تبلیغاتی و رسانه‌ای چهره‌ی جنایتکار دشمن به برخی از نمونه‌های اقدامات تروریستی آمریکا و عوامل آن علیه ملت ایران اشاره کردند..


«حادثه‌ی ۷تیر  سال ۱۳۶۰»، «بمباران شیمیایی سردشت در ۷تیر ۱۳۶۶»، «ترور شهید صدوقی در۱۱ تیر سال ۱۳۶۱» و «ساقط‌کردن هواپیمای مسافربری ایران در ۱۲تیر سال ۱۳۶۷» نمونه‌هایی از اقدامات تروریستی آمریکا و یا عوامل آن بود که رهبر انقلاب از آنها یاد کردند و افزودند: برخی معتقدند که باید این ایام تیرماه به‌عنوان «هفته‌ی حقوق بشر آمریکایی» نام‌گذاری شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید مجدد بر ضرورت شناخت دشمن خاطرنشان کردند: ملت باید با شناخت عمق دشمنیِ دشمن برای مواجهه و مقابله در میادین جنگ نرم، از جمله عرصه‌ی فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آماده باشد.
ایشان با انتقاد از افرادی که سعی می‌کنند چهره‌ی خشن و وحشتناک و هیولایی آمریکا را توجیه کنند خاطرنشان کردند: کسانی که می‌خواهند دشمنی خباثت‌آلود آمریکا و برخی دنباله‌روهای آن را با بزک تبلیغاتی و رسانه‌ای بپوشانند در واقع به ملت و کشور خیانت می‌کنند.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان ملت ایران را نیازمند پیام امیدبخش، افشاگر و سرشار از ابتهاج شهیدان خواندند و گفتند: ملت ایران مدیون شهدا و خانواده‌های شهدا هستند و کسانی که این واقعیت را انکار می‌کنند بیگانه از مصالح ملت و در واقع اجنبی هستند اگرچه شناسنامه‌ی ایرانی داشته باشند.

پیش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی محلاتی نماینده‌ی ولی‌فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی شهدای هفتم تیر گفت: علی‌رغم خواست دشمنان اسلام و انقلاب، یاد و خاطره‌ی شهدای هفتم تیر در کشور همیشه زنده است.
معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: تاریخ انقلاب اسلامی ثابت کرد که حادثه‌ی هفتم تیر و حوادث مشابه و ترور هزاران نفر از بهترین یاران انقلاب نه‌تنها سبب ضعف نشد بلکه عامل استقامت، پایداری، ایستادگی و صلابت روزافزون ملت ایران شده است
.

برچسب‌ها:
سومین دورمذاکرات ایران و امریکا

محمد جواد ظریف و جان کری وزرای خارجه ایران و آمریکا سومین مذاکره خود برای نگارش متن توافق جامع را روز شنبه در وین آغاز کردند

برچسب‌ها:
در مذاکرات هسته‌ای، سنگ بنای سیاست خارجی کشور گذاشته می‌شود

دکتر محسن رضایی گفت: در مذاکرات هسته ای برای اولین بار بعد از انقلاب، سنگ بنای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران گذاشته خواهد شد؛ بنابراین، هر نوع رویه ای که در پیش گیریم، بر ‌بقیه مسائل هم اثر خواهد گذاشت.

به گزارش «تابناک»؛ دکتر محسن رضایی در برنامه نگاه یک با موضوع اقتصاد مقاومتی افزود: اقتصاد مقاومتی برای عبور از مشکلات و متفاوت با مقاومت اقتصادی است؛ در مقاومت اقتصادی مردم مقاومت می‌کنند، در حالی که در اقتصاد مقاومتی خود اقتصاد سپر مردم می‌شود.

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام با بیان اینکه اقتصاد و تحریم با هم در ارتباط اند گفت: 20 تا 30 درصد مشکلات اقتصادی مربوط به تحریم است و می‌توان برای این میزان راه بندان ظالمانه هم هم چاره اندیشی کرد.

برچسب‌ها:
هفته قوه قضائیه مبارک باد

گرامی باد یادوخاطره شهدای هفتم تیر،دکتر بهشتی وهفتادودویارشهیدش

هفته قوه قضاییه بر مسئولین،قضات،پرسنل وهمه خادمان عرصه قضایی که خالصانه برای سلامت اجتماعی واحقاق حقوق مظلومان تلاش مینمایند تبریک وتحنیت عرض میکنم.

برچسب‌ها:
 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کرج آنلاین و آدرس karajonline.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.