پایگاه خبری - تحلیلی
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
درگیری آمریکاو روسیه

رئیس ‌جمهور آمریکا، به نقش کشورش در انتقال قدرت در اوکراین که به بروز بحران کنونی در این کشور منجر شده است، اذعان کرد. «معاون وزیر امور خارجه آمریکا: واشنگتن در دو دهه گذشته، حدود پنج میلیارد دلار برای «گسترش و ترویج دموکراسی در اوکراین» هزینه کرده.»

به گزارش شبکه خبر، باراک اوباما، در مصاحبه با شبکه «سی‌ ان‌ ان»، درباره اوضاع اوکراین گفت: «ما در توافق انتقال قدرت در اوکراین نقش داشتیم»، زیرا ولادیمیر پوتین‌، رئیس‌ جمهور روسیه، «نیز چنین تصمیمی در قبال کریمه و اوکراین گرفت.»

رئیس‌ جمهور آمریکا همچنین ضمن رد احتمال هرگونه درگیری نظامی با روسیه افزود: «عاقلانه نیست آمریکا یا جهان شاهد یک درگیری نظامی واقعی میان آمریکا و روسیه باشد.» با این حال، اوباما تاکید کرد واشنگتن بر اعمال فشار خود بر مسکو و تقویت کشورهای عضو ناتو در همسایگی اوکراین ادامه خواهد داد.

اوباما گفت: «آنچه اکنون صورت می‌ دهیم، تقویت آن دسته از کشورهای عضو ناتوست که هم مرز اوکراین هستند.» وی تصریح کرد: «این مرزی است که نمی‌توان از آن عبور کرد، زیرا درغیر این صورت مجبور می‌‌شویم برای محافظت از هم پیمانان خود، اقدام نظامی کنیم.»

این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا به تازگی از کنگره خواسته است یک میلیارد دلار اعتبار برای صرف هزینه‌ های جانبی با هدف تقویت حضور نظامی آمریکا در لهستان و کشورهای همسایه آن اختصاص دهد. در همین حال، ویکتوریا نولاند، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور اروپا و اوراسیا، گفت: واشنگتن ظرف دو دهه گذشته، حدود پنج میلیارد دلار از بابت آنچه وی، «گسترش و ترویج دموکراسی در اوکراین» خواند، هزینه کرده است.

مناطق عمدتا روس زبان دونتسک و لوهانسک در شرق وکراین در پی آغاز عملیات نظامی کی‌یف در آوریل ۲۰۱۴ برای سرکوب اعتراض‌های حامیان روسیه، صحنه درگیری‌ های مرگبار میان استقلال طلبان حامی مسکو و ارتش اوکراین بوده است.

درگیری‌ ها پس از آن تشدید شد که ساکنان دو منطقه آشوب‌ زده دونتسک و لوهانسک در ماه می، همه‌ پرسی محلی برگزار کردند و قاطعانه به جدایی از اوکراین و پیوستن به روسیه رای دادند.

برچسب‌ها:
مازیاران چشم یاری داشتیم

خدایا چنان کن سرانجام کار           که توخوشنودباشی و مارستگار

 

برچسب‌ها:
تقابل اوباما و کنگره درباره تحریم ایران
روزنامه واشنگتن پست در گزارش خود به قلم مایکل سینک، رییس اندیشکده واشنگتن برای سیاست شرق نزدیک نوشت: حصول توافق اولیه ژنو میان ایران و گروه 1+5 که با نام رسمی "برنامه اقدام مشترک" شناخته می شود منافعی را برای هر دو طرف در پی داشت و موجب محدود شدن برنامه هسته ای ایران در ازای کاهش تحریم های بین المللی علیه این کشور و زمان برای بهبود اقتصادی شد. بنابراین با توجه به این تاثیرات مثبت به نظر می آید که هر دو طرف برنامه اقدام مشترک را اگر نه به اندازه حصول توافق نهایی اما به عنوان دومین انتخاب مناسب ترجیح می دهند تا مانع از بروز تنش های بیش تر شوند.

هرچند این شرایط دستیابی به توافق نهایی را غیرمحتمل تر می کند چون حصول آن نیازمند سازش هایی سخت است به ویژه از سوی منتقدان در داخل ایران که معتقدند اقدامات آمریکا در تضاد با ایدئولوژی و منافع کشورشان است. از طرفی دیگر اگر گزینه های جایگزین هولناک به نظر می آمد ممکن بود مذاکره کنندگان به این سازش ها تن بدهند اما دورنمای تمدید مذاکرات به این معنی است که آن ها چنین رویکردی ندارند.

به علاوه این مساله گره اصلی اختلاف میان کاخ سفید و کنگره آمریکا درخصوص تصویب قانون اعمال تحریم های جدید علیه ایران در واشنگتن است. کنگره بر این باور است که تهدید تحریم های جدید برای متقاعد کردن ایران برای پذیرش توافق نهایی ضروری است چون تحریم ها نقش کلیدی در کشاندن ایران پای میز مذاکره داشته است. اما کاخ سفید دیدگاه دیگری دارد و معتقد است که تحریم های جدید تاثیری مخالف دارد و ثابت می کند عقیده ایرانی ها مبنی بر این که آمریکا قابل اعتماد نیست صحیح بوده و موضع مذاکره کنندگان را تضعیف می کند تا جایی که تهران را به سمت کناره گیری از مذاکرات سوق خواهد داد. این همان دلیلی است که باراک اوباما ، رییس جمهور آمریکا تهدید کرده است در صورت تصویب این قانون آن را وتو خواهد کرد و حتی علیه آن لابی کرده است.

با این حال حق با چه کسی است؟

وتوی قانون تحریم های جدید علیه ایران به این کشور نشان خواهد داد که هیچ فشار بیش تری وجود ندارد و انگیزه تهران برای سازش را کاهش خواهد داد. علاوه بر این ضرب الاجلی که در برنامه اقدام مشترک تعیین شده بود را بی اعتبار خواهد کرد به گونه ای که نشان می دهد محتمل ترین گزینه جایگزین برای حاصل نشدن توافق، تمدید مذاکرات است.

این کار هم چنین موجب بروز تنش در روابط میان کاخ سفید خواهد شد به گونه ای که کار را برای رییس جمهور آمریکا تا بتواند حمایت کنگره را برای لغو تحریم ها علیه ایران به دست آورد سخت تر خواهد کرد. وتوی این قانون از سوی اوباما علاوه بر این برای کنگره مشکل ایجاد خواهد کرد چون فشارهایی که قانون گذاران تلاش می کنند آن را افزایش دهند تضعیف خواهد کرد. حتی اگر کنگره بتواند رای کافی برای بی اثرکردن این وتو را به دست آورد تاثیر تحریم های بیش تر منوط به همکاری همه جانبه برای اجرای آن است.

با وجود اختلافاتی که میان کاخ سفید و کنگره بر سر تحریم جدید ایران وجود دارد آن ها در قبال ایران مشترکاتی نیز دارند و دولت اوباما نیازمند است که با اعضای کنگره وارد رایزنی شود چون انجام این کار حصول یک نتیجه خوب را قابل دستیابی می کند.

با توجه به نگرانی های اساسی کنگره مبنی بر این که دولت ممکن است یک توافق بد با ایران را امضا کند بهترین گام این است که دولت دست از امتیازدهی به تهران در مذاکرات هسته ای بردارد و در ازا به دنبال توافقی با رهبران کنگره برای رسیدن به یک توافق نهایی قابل قبول باشد.

این مساله در حقیقت نیازمند قدرتمند شدن موضع مذاکره کنندگان آمریکا در مسائل کلیدی شامل تحقیقات ایران درباره سلاح هسته ای در فعالیت های هسته ای گذشته اش، نظارت و راستی آزمایی برنامه موشک بالستیک ایران و مدت زمان یک توافق است. اما این اتفاق نیازمند تضمین حمایت کنگره برای قدرتمند شدن و افزایش اعتبار رییس جمهور برای کاهش تحریم ها علیه ایران است. چیزی که ایران بیش از هر چیز نیازمند آن است.

از طرفی دیگر ایران باید متقاعد شود که گزینه جایگزین فشارهایی بیش تر از آنچه که هم اکنون آن ها را تجربه می کند در پی خواهد داشت و برای رسیدن به این منظور آمریکا و هم پیمانان مذاکره کننده اش باید به تمدید نکردن دوباره برنامه اقدام مشترک متعهد باشند و به تهران هشدار دهند که در صورت دست نیافتن به یک توافق نهایی در ضرب الاجل تعیین شده تحریم ها دوباره به کار گرفته خواهد شد.

این روزنامه آمریکایی در پایان نوشت: رییس جمهور آمریکا وقتی می گوید ما باید با حسن نیت مذاکره کنیم کاملا به حق سخن می گوید اما این کار نباید برای همیشه ادامه یابد اگر مقامات ایرانی باور کنند که گزینه جایگزین برای یک انتخاب استراتژیک ادامه مذاکرات است در حالی که امتیازات غرب بیش تر خواهد شد تعجبی نیست که این مذاکرات بدون نتیجه ادامه یابد.
برچسب‌ها:
ماو انقلاب اسلامی

راستی مابرای انقلاب چه کردیم؟

آیا ازالطافی که خدا مرحمت کرده شاکریم؟

آیا همانطورکه باید پای آرمانهایمان بایستیم ایستاده ایم؟

آیاهمیشه همینطورخواهد ماند؟

آیاکفران نعمت نعمتمان را ازکف برون نمی کند؟

راستی تاکی زنده ایم؟

پس تاهستیم یه کاری بکنیم تا فردای قیامت شرمنده نباشیم. یادمان باشدازهمه انعام حساب کشی خواهد شد.

 

برچسب‌ها:
بازتاب پیام مقام معظم رهبری به جوانان آمریکای لاتین واروپا

به گزارش خبرگزباری فارس، این پیام همزمان در 33 شبکه رادیویی به زبان های مختلف و 6 شبکه تلویزیونی و  خبری برون مرزی صدا وسیما  انتشار یافت در شبکه های بین المللی نیز بازتاب وسیعی پیدا کرد.

همین گزارش حاکی است که مخاطبان زیادی در چهار گوشه جهان بخصوص اروپا و آمریکای شمالی در کامنت ها و پیام های ارسالی خود به رسانه های برون مرزی ضمن تشکر ، نقطه نظرات خود را اظهار کردند. حجم کامنت های قرار داده شده در وب سایت های رسانه های برون مرزی و پیام های مخاطبان نشان دهنده توجه ویژه مخاطبان کشورهای اروپایی و آمریکایی به پیام اخیر مقام معظم رهبری می باشد. لازم به ذکر است در روزهای آغازین مخابره خبر توسط رسانه های برون مرزی در سایت ها و صفحات اجتماعی متنوع ین رادیو و تلویزیون ها آمار فزاینده ای از بازدید مخاطبان مشاهده شد به طور مثال تعداد بازدیدکننده از سایت وصفحات اجتماعی مجموعاً 3،060،403 نفر و تعداد کامنت  و اشتراک گذاری ها در خصوص موضوع فوق 124،294 مورد و تعداد لایک های موافق موضوع 211،729 مورد بود.

این پیام مهم در بسیاری از رسانه های مستقل جهان و نیز نشریات و خبرگزاری ها و سایت های جهان اسلام نیز بازتاب فراوانی داشت از جمله می توان به تایمز، نیویورک تایمز، یاهو نیوز، ایز وستیا،بی بی سی، نیو یورک مگز ینگز، خبرگزاری های راشا تودی، اینتر فاکس و ... اما تعدادی از رسانه های غربی برخی جملات مهم این پیام را سانسور کردند. این رسانه ها از انتشار قسمت هایی از پیام که به سابقه سیاه استعماری غرب اشاره دارد، خودداری کرده و تنها گزیده هایی از آن را منتشر کردند.

بی بی سی فارسی با انتشار این پیام به عنوان تیتر یک سایت خود نوشت : آیت الله خامنه ای جوانان غربی ر به کراجعه به قرآن و زندگی پیغمبر اسلام دعوت کرد.

پایگاه آمریکای «فارین پالیسی» ضمن انتشار بخش هایی از پیام رهبر انقلاب به جوانان غرب، آن را «بسیار غیرمنتظره» توضیف کرد و استقبال کاربران شبکه های اجتماعی از آن را مورد اشاره قرار داد.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با عنوان «آیت الله خامنه ای بر اهمیت بررسی اسلام به جوانان غربی تاکید کرد» نوشت: رهبر عالی ایران تاکید کرد جوانان غربی به جای «بلعیدن دیدگاه های متعصبانه» ، خود به بررسی اسلام بپردازد.

پایگاه آمریکایی «وترنز تودی» در گزارشی با این عنوان که رهبر «رهبر عالی ایران به جوانان غربی گفت فکری مشتقل داشته باشید» ، به انتشار کامل متن پیام رهبر معظم انقلاب پرداخت و از مخاطبان خود خواست که این پیام را به جوانانی که می شناسند منتقل کنند.

مجله انگلیسی the week : رهبر عالی ایران نامه های سرگشاده به جوانانغربی نوشت. آیت الله خامنه ای بعد از حملات تروریست ها در پاریس، برای نگاشتن یک نامه سرگشاده اقدام کرد.

مجله آمریکایی «نیویورک» در گزارش خود با عنوان «رهبر ایران نامه ای سرگشاده به جوانان غربی توئیت کرد»، به انتشار تمامی توئیترهای منتشر شده از سوی دفتر معظم رهبری پرداخت.

روزنامه بین المللی چند زبانه «اپکو تایمز» آمریکا : آیت الله از جوانان غربی خواست اسلام متعصبانه را رد کنند. رهبر عالی ایران تاکید کرد که جوانان اروپایی و آمریکایی برای مبارزه با موج تعصبی که بعد از حمله تنروها در فرانسه به راه افتاد، به مطالعه و بررسی اسلام بپردازند.

شبکه «تله سور» ونزوئلا نیز  در گزارشی یاآور شد: رهبر ایران تصویر ارائه شده از اسلام توسط رسانه ها را رد کرد.

 

برچسب‌ها:
ادعای یک خبرگذاری غربی درخصوص انتقال مواد هسته ای ایران به روسیه

 یک خبرگزاری غربی ادعا کرده است که ایران و 1+5 توافق کرده اند مواد هسته ای ایران به روسیه منتقل شود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز جمعه 12 دی گزارش داد که این توافق به طور موقت میان ایران و امریکا حاصل شده است.

آسوشیتدپرس به نقل از دو دیپلمات غربی نوشته است ایران پذیرفته بخش زیادی از مواد تا 5 درصد غنای خود را به روسیه منتقل کند.

این مواد در روسیه احتمالا تبدیل به مجتمع های سوخت خواهند شد.

به نوشته ای پی، این دو دیپلمات که خواستند نامشان فاش نشود همچنین اعلام کردند مذاکره کنندگان (دو طرف)‌ در ماه دسامبر برای اولین بار توانستند فهرستی را تهیه کنند که در آن حوزه های توافقی بالقوه و رویکردهای گوناگون در خصوص مسائل اختلافی باقیمانده مشخص شده است.

این خبرگزاری ادامه داده است که دیپلمات ها خاطرنشان کردند در گفت وگوهای پیشین بین ایران و گروه 1+5 حتی توافق کردن در خصوص فهرستی از اقداماتی که باید دو طرف انجام دهند مشکل بود و این امر از اختلافات گسترده بین ایران و قدرت های جهانی حکایت داشت.

منابع مستقل در گفت وگو با «ایران هسته ای» این خبر را تایید نکردند.

این منابع به طور بسیار اجمالی گفتند مذاکره جدیدی میان ایران و 1+5 انجام نشده و در نتیجه توافقی هم وجود نداشته است.

یک منبع گفت: «مذاکرات در  همان وضعیت زمان تمدید 7 ماهه قرار دارد».

با این حال، برخی منابع تایید می کنند دو طرف در زمینه ذخیره مواد هسته ای ایران در حال نزدیک شدن به یک سلسله توافقات هستند.

لازم به ذکر است که هرگونه خروج مواد شکافت پذیر از کشور خط قرمز ایران در مذاکرات هسته ای است

برچسب‌ها:
جاخالی های جالب حقیقی

کاش حقیقی هیچ وقت تکون نمی خورد شاید یکی ازتوپ ها حداقل به پاش می خورد ولی خودمانیم خوب جاخالی میداد

به هر حال اینم یه مدلشه دیگه .......

برچسب‌ها:
 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کرج آنلاین و آدرس karajonline.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.