پایگاه خبری - تحلیلی
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
واردات خودرو های آمریکایی
...
برچسب‌ها:
وزارت صنعت، معدن و تجارت، مجوز واردات خودرو از پنج شرکت خودروساز آمریکایی و اروپایی را صادر کرد

به گزارش دنیای اقتصاد ؛آن طور که در سایت سازمان توسعه تجارت آمده، طی سال گذشته مجوز ورود انواع خودرو از شرکت‌های فولکس واگن،شورولت، اوپل، اشکودا و دی اس صادر شده و این خودروسازان می‌توانند نسبت به صادرات محصولات خود به ایران اقدام کنند.


این اتفاق یکی از اثرات توافق هسته‌ای به‌شمار می‌رود، چه آنکه خودروسازان خارجی پس از اطمینان یافتن از به سرانجام رسیدن مذاکرات، قصد بازار ایران را کرده و در این بین، برخی از آنها توانستند نظر مثبت وزارت صنعت، معدن و تجارت را (برای صدور خودرو به کشور) جلب کنند. اما بنابر اعلام سایت سازمان توسعه تجارت، مجوز واردات مدل سوپر بی اشکودا (SKODA SUPER B 3T ) صادر شده است،


اشکودا یکی از زیرمجموعه‌های فولکس واگن به‌شمار می‌رود که مقر آن در کشور چک قرار دارد. واردات این خودرو به کشور در حالی است که پیش تر خبرهایی مبنی‌بر مشارکت اشکودا با یکی از خودروسازان ایرانی منتشر شد اما مذاکرات دو طرف به نتیجه نرسید. دیگر خودرویی که مجوز واردات به کشور را گرفته، دی اس (DS5) است، محصول شرکت دی اس فرانسه که در واقع برند لوکس ساز پژوسیتروئن به‌حساب می‌آید.


از دی اس که بگذریم، اوپل نیز توانسته برای صادرات مدل اینسیگنیا به ایران، مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت را کسب کند. اوپل شاخه اروپایی جنرال موتورز آمریکا به شمار می‌رود و در حالی قرار است محصول اینسیگنیای آن وارد کشور شود که دیگر برند خودروساز آمریکایی یعنی شورولت نیز مجوز ورود به خیابان‌های ایران را در چند مدل کسب کرده است.


در نهایت اینکه فولکس واگن آلمان هم دیگر خودروسازی است که وزارت صنعت برای ورود یکی از محصولات این شرکت به نام تیگوان، مجوز صادر کرده است

برچسب‌ها:
وزیر حقوق زنان فرانسه پس از اینکه زنان مسلمان را «برده» توصیف کرده بود، از موضع خود عقب نشینی کرد و
عذر خواهی وزیر از زنان بخاطر بکاربردن لفظ زننده
«لورانس روسینول» وزیر حقوق زنان فرانسه یک روز پس به کار بردن تعبیر «برده» درباره زنان مسلمان و در پی افزایش انتقادات، از موضع خود عقب‌نشینی و عذر خواهی کرد.
 
وزیر زنان فرانسه عذر خواهی وزیر از زنان بخاطر بکاربردن لفظ زننده
 
به این مطلب امتیاز دهید
66.7% 33.3% بازدید
 
 
 
 

به گزارش جام نیوز، وزیر حقوق زنان فرانسه پس از اینکه زنان مسلمان را «برده» توصیف کرده بود، از موضع خود عقب نشینی کرد و پوزش خواست.

 

او در اظهاراتی گستاخانه مدعی شده بود که برخی از زنان مسلمان، مانند کنیزان آمریکایی و آفریقایی چند دهه پیش، خودشان «بردگی» را انتخاب می کنند.

 

این وزیر زن فرانسوی از مخالفت خود با گرایش برندهای جهانی به مدهای اسلامی و مطابق با «حجاب» و سرمایه‌گذاری زیاد در داخل فرانسه سخن گفت و سپس زنان مسلمان را به دلیل انتخاب حجاب، «برده» نامید و جنجال زیادی به راه انداخت.

 

لورانس روسینول، در پاسخ به گفته مجری رادیو مونته کارلو که «برخی زنان این نوع لباس را با کمال میل انتخاب می کنند»؛ با به کار گیری تعبیری وقیحانه گفته بود: «بله، زنانی هستند که آن را انتخاب می کنند.در گذشته هم برخی مادران آفریقایی و آمریکایی، ادامه بردگی را انتخاب کردند(!)».

 

اظهارات این وزیر فرانسوی انتقادات گسترده ای را به دنبال داشت به گونه ای که به امضای هزاران نامه الکترونیکی و درخواست برای استعفای او منجر شد.

 

شمار زیادی از رسانه های فرانسه، سازمان های اسلامی فرانسه از جمله دیده بان ملی مخالف با اسلام هراسی و انجمن فرانسوی های مسلمان نیز اظهارات او را به شدت محکوم کردند.

 

در پی بالا گرفتن انتقادات، وزیر فرانسوی در برنامه شبکه فرانس-5 عذرخواهی کرد و گفت: من در انتخاب واژه موفق عمل نکردم و اگر به کسی توهین کرده ام، معذرت می خواهم

برچسب‌ها:
واکنش تند اوباما به اظهارت ترامپ / توافق هسته ای ایران، موفقیتی بزرگ است

 

 

«پرزیدنت اوباما روز جمعه صلاحیت دونالد ترامپ برای مسئولیت ریاست جمهوری را پس از اظهارات اخیر وی زیر سئوال برد؛ ترامپ گفته بود ایالات متحده و متحدانش باید از محدودیت هایی که ده ها سال بر تسلیحات هسته ای اعمال شده است، کنار بروند.

روزنامه نیویورک تایمز (New York Times) در گزارشی تحت عنوان "اوباما اظهارات دونالد ترامپ در رابطه با تسلیحات هسته ای را به شدت مورد توبیخ قرار داد" به انعکاس اظهارات رئیس جمهور آمریکا در رابطه با تسلیحات هسته ای و دفاع وی از توافق هسته ای پرداخته است.

به گزارش انتخاب؛ در این گزارش آمده است: «پرزیدنت اوباما روز جمعه صلاحیت دونالد ترامپ برای مسئولیت ریاست جمهوری را پس از اظهارات اخیر وی زیر سئوال برد؛ ترامپ گفته بود ایالات متحده و متحدانش باید از محدودیت هایی که ده ها سال بر تسلیحات هسته ای اعمال شده است، کنار بروند. اوباما در پاسخ به این اظهارات عنوان کرد: "ما رئیس جمهوری را نمی خواهیم که از اهمیت ویژه این موضوع بی خبر باشد."

 اوباما در مصاحبه خود با خبرنگاران پس از پایان نشست امنیت هسته ای، عنوان کرد که اظهارات آقای ترامپ، منعکس کننده شخصی است که "چیز قابل توجهی از سیاست خارجی یا سیاست هسته ای و به طور کلی جهان، نمی داند".»

 نیویورک تایمز در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری عمده اوباما در مسئله هسته ای در دوره ریاست جمهوری خود می نویسد: «انتقاد اوباما از اظهارات ترامپ در رابطه با گسترش تسلیحات هسته ای، در واقع مربوط به یکی از بزرگترین مسئولیت های رئیس جمهور آمریکا است. موضوعی که می توان آن را از اهداف اصلی آقای اوباما در دوره ریاست جمهوری اش دانست.

 اوباما همچنین گفت که رهبران جهانی و دیگر شرکت کنندگان در کنفرانس امنیت هسته ای، در گفتگوهای خصوصی با وی نسب به اظهارات آقای ترامپ ابراز نگرانی کرده اند.

 آقای ترامپ پیش از این عنوان کرده بود که با دستیابی ژاپن و کره جنوبی به تسلیحات هسته ای برای بازداشتن همسایه سرکش آن ها یعنی کره جنوبی، مشکلی ندارد. او همچنین از رد کردن استفاده از تسلیحات هسته ای در یک درگیری نظامی در اروپا خودداری کرده و گفته بود: "شما نمی توانید به آن ها بگویید، همه چیز را از روی میز کنار بگذارید."»

 نیویورک تایمز در ادامه گزارش خود به توافق هسته ای و اظهارات اخیر اوباما در رابطه با آن اشاره کرده و می نویسد: «آقای اوباما در اوایل روز جمعه با اشاره به توافق هسته ای ایران که بزرگترین دستاورد او در زمینه منع گسترش تسلیحات هسته ای است، عنوان کرده بود که این توافق، یک موفقیت قابل توجه است.

 
اوباما گفت به خاطر محدودیت هایی که این توافق بر برنامه هسته ای ایران اعمال می کند، اکنون ایرانی ها در صورت نقض توافق، فاصله ای یک ساله تا ساخت بمب دارند در حالی که این زمان قبل از شروع تلاش های دیپلماتیک در میانه سال 2012، دو یا سه ماه بیشتر نبوده است.»

 

برچسب‌ها:
رئیس‌جمهور آمریکا چگونه انتخاب می‌شود؟

اخباربین الملل,خبرهای بین الملل,حوادث

احتمالا شما هم پرسش های زیادی درباره فرآیند پیچیده انتخابات آمریکا دارید. روندی که یکی از عجیب و غریب ترین کارزارهای انتخاباتی در سراسر دنیا است. پاسخ تمام سوالات شما درباره فرآیند انتخابات آمریکا اینجاست.

از 230 سال پیش تا کنون انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در اولین سه شنبه بعد از اولین دوشنبه ماه نوامبر سال های زوج برگزار شده است.

فرآیند کاندیداتوری نهایی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شامل دو مرحله است: انتخابات مقدماتی و  نامزدی در کنوانسیون های حزبی.

منظور از انتخابات مقدماتی رقابت های درون حزبی است که افراد برای کسب حداکثر حمایت های اعضای حزب و همچنین رهبران حزب به رقابت می پردازند. فرآیند های رقابت هم متفاوت است. در برخی ایالت ها بدون رای اعضای حزب، صرفا رهبران ایالتی حزب بعد از جلسات زیاد کاندیدای خود را از میان کاندیداهای مطرح هر حزب، انتخاب می کنند و به کنوانسیون ملی حزب که در تابستان سال انتخابات برگزار می شود معرفی می کنند. این روش اکنون تنها در تعداد انگشت شماری ایالت اجرا می شود.

روش مصطلح تر که از سال 1900 آغاز شده است، رای گیری از همه اعضای حزب ایالتی و نه فقط رهبران را شامل می شود که در آن از طریق فرآیند انتخابات کاندیدای آن ایالت مشخص می شود.

 در انتخابات مقدماتی به غیر از معرفی کاندیدا، اعضای هیات انتخابی ایالت (آرای الکترال) جهت شرکت در کنوانسیون ملی حزب نیز انتخاب می شوند. این اعضای هیات انتخابی وظیفه دارند که با شرکت در کنوانسیون ملی حزب، به صورت رسمی اعلام کنند که ایالت مزبور آنان از چه کاندیدایی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت می کند؟

هیات های انتخاب هم بسته به جمعیت هر ایالت اعضای آن متغیر است. مثلا ممکن است یک ایالت 100 عضو هیات انتخابی داشته باشد و ایالت دیگر 30 عضو هیات انتخاب.

با این حال شیوه تخصیص آرای الکترال به کاندیداها در فرآیندهای حزب جمهوری خواه و دموکرات فرق می کند.

در انتخابات مقدماتی حزب جمهوری خواه هر کاندیدایی که بتواند اکثریت آرای اعضای حزب را تصاحب کند تمام اعضای هیات انتخابی (الکترال) نیز از آن او می شوند و در کنوانسیون ملی حزب به او رای خواهند داد. برعکس در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات بسته به میزان رای هر کاندیدا تعداد مشخصی از اعضای هیات انتخابی به آن کاندیدا اختصاص داده می شود. مثلا اگر در یک ایالت 100 هزار نفر در انتخابات درون حزبی شرکت کنند و آن ایالت 100 عضو هیات انتخابی داشته باشد بسته به میزان رای یک کاندیدا در انتخابات مقدماتی تعدادی از اعضای هیات انتخابی به وی تعلق می گیرند. اگر کاندیدای الف 55 هزار رای و کاندیدای ب 45 هزار رای به دست آورند به کاندیدای الف 55 و به کاندیدای ب 45 عضو هیات انتخابی و یا رای الکترال تعلق خواهد گرفت. این در حالی است که در وضعیت مشابه در فرآیند حزب جمهوری خواه، کاندیدای الف همه اعضای هیات انتخاب را از آن خود می کند و کاندیدای ب علی رغم رای 45 درصدی بازنده مطلق خواهد بود و هیچ تعدادی از هیات انتخاب را برنده نخواهد داشت. این سیستم انتخاباتی حزب جمهوری خواه بر مبنای اصل "فقط یک برنده" تنظیم شده است.

انتخابات مقدماتی در بیش از نیمی از ایالت ها در یک سه شنبه در نیمه دوم ماه مارس برگزار می شود که به "سه شنبه بزرگ" معروف است. معمولا در سه شنبه بزرگ تقریبا تا حدود زیادی تکلیف کاندیدای حزب مشخص خواهد شد. از این رو بسیاری از ایالت ها تلاش می کنند که انتخابات مقدماتی خود را قبل از سه شنبه بزرگ برگزار کنند چون بعد از سه شنبه بزرگ تقریبا انتخابات های باقی مانده اهمیت کمتری خواهند داشت.

در مرحله بعد و در کنوانسیون ملی حزب که در تابستان سال برگزاری انتخابات برگزار می شود بیش از 5500 نماینده (دارای رای الکترال) در حزب دموکرات و بیش از 2300 نماینده (دارای رای الکترال) در حزب جمهوری خواه شرکت می کنند. معمولا این نماینده ها عینا همان رایی که در ایالت های خود به کاندیداهای مختلف داده شد، به کنوانسیون ملی منتقل می کنند. علاوه بر هیات های انتخاب (الکترال) که از ایالت ها رهسپار کنوانسیون ملی می شوند، افرادی چون سناتورها و نمایندگان مجلس نمایندگان که به هر یک از احزاب تعلق دارند، روسای جمهور سابق، رهبران حزب، روسای کمیته های ملی و برخی دیگر از شخصیت های سیاسی نیز در کنوانسیون ملی حق رای دارند.

در نهایت فردی به عنوان کاندیدای نهایی هر حزب معرفی خواهد شد که بتواند اکثریت به علاوه یک این آرای الکترال را به دست آورد. مثلا اگر یک کاندیدای دموکرات بتواند 2751 رای الکترال را به دست آورد به عنوان کاندیدای نهایی حزب دموکرات معرفی می شود. البته معمولا هر کاندیدایی که در انتخابات مقدماتی ایالت ها بیشتر از باقی کاندیداها مورد اقبال قرار گرفته و رای آورده باشد در کنوانسیون ملی حزب به عنوان کاندیدا انتخاب خواهد شد.

 در طول چند روز برگزاری کنوانسیون ملی شخصیت های سیاسی، کاندیداها، سناتورها، سران حزب، مقامات اجرایی و سیاسی سابق، روسای جمهور سابق و بسیاری دیگر از متنفذان اقتصادی،سیاسی و هنری به ابراز نظر و سخنرانی در خصوص کاندیداهای مختلف می پردازند.

کاندیدای انتخاب شده توسط این هیات های انتخاب و یا الکترال که از سراسر ایالت های مختلف در کنوانسیون ملی حزب شرکت می کنند برای رقابت با کاندیدای رقیب خود از حزب مخالف وارد کارزار انتخاباتی می شوند که نزدیک به 4 ماه طول خواهد کشید.

در طول این چهار ماه هر یک از کاندیداها با تشکیل کمپین ها و کاروان های انتخاباتی تلاش خواهد کرد هم حمایت های مالی برای هزینه های انتخاباتی کسب کند، هم اعضای حزب خود را به پای صندوق های رای بکشاند و هم حمایت آرای غیر حزبی که در مواقع انتخابات بسیار با اهمیت است را به دست آورد. رسانه ها در این میان نقش بسیار برجسته ای در گرایش های رایی مردم دارند. مناظره های انتخاباتی هم که تقریبا آخرین مرحله در تبلیغات و تلاش برای کسب رای بیشتر توسط کاندیداها به شمار می روند تا حدود زیادی بر رای مردم تاثیرگذار است. مناظره هایی که دو یا سه بار بین کاندیداهای ریاست جمهوری و یک بار هم بین کاندیداهای معاونت ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.

 در روز برگزاری انتخابات، رای دهندگان مانند انتخابات های مقدماتی باید هم رای خود را به کاندیدای ریاست جمهوری و معاون وی بدهند و هم هیات های انتخابی خود را برای انتخاب رئیس جمهور معرفی کنند. در نهایت فردی که موفق شود بیشتر از رقیب خود آرای هیات انتخابی و یا الکترال را از آن خود کند، برنده انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد.

معمولا تعداد آرای مستقیم مردم به یک کاندیدا با تعداد آرای الکترال اختصاص داده شده به آن کاندیدا برابری می کند حتی اگر فردی رای مستقیم بیشتری داشته باشد آرای الکترال بسیار بیشتری نصیب وی خواهد شد، چون انتخابات ملی ریاست جمهوری دقیقا مانند انتخابات مقدماتی حزب جمهوری خواه بر اساس اصل "فقط یک برنده" تنظیم شده است. مثلا اگر یک کاندیدا از 700 هزار رای ایالت ایکس بتواند 400 هزار رای را از آن خود کند تمام آرای الکترال آن ایالت به وی تعلق خواهد گرفت. تعداد کل آرای الکترال ریاست جمهوری آمریکا 538 رای است که هر فردی بتواند حداقل 270 رای را از آن خود کند به سمت ریاست جمهوری آمریکا خواهد رسید.

 

برچسب‌ها:
مهمترین عناوین روزنامه های امروز شنبه 14فروردین95

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

 مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

مهمترین عناوین روزنامه های شنبه 95/1/14

برچسب‌ها:
 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کرج آنلاین و آدرس karajonline.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.